Language: imageimageimage
Google+ YoutubeFacebook намерете ни в:

Titan-Стягане на кожата - Безоперативен лифтинг

Titan - първият метод за стягане на кожата с помощта на светлината!!!

Неинвазивна терапия за подмладяване и възстановяване еластичността на кожата, посредством контракция на колагеновите влакна и производство на нов колаген. Titan e интелигентно решение за Вашия перфектен външен вид - лифтинг без хирургическа намеса, период на възстановяване или инжекции.

Как работи Titan технологията?

Процедурата Titan е внимателно проучена в множество клиники по цял свят. Тя е сертифицирана и одобрена за третиране на бръчки в Европа, както и за универсална употреба в дерматологията в Канада и САЩ. Titan използва безопасна инфрачервена светлина в спектъра от 1100 – 1800 nm, която загрява дермата в дълбочина до определена температура. Загряването дълбоко под повърхностния слой на кожата предизвиква незабавна контракция на колагеновите фибри, което респективно води до стягане на кожата. По време на процедурата повърхностният пласт на кожата (епидермиса) е предпазен посредством вградено постоянно охлаждане в самия накрайник на Titan платформата. Като резултат от процедурата, освен незабавната контракция на колагеновите влакна, следва поява на нов колаген, което води до възобновяване на еластичността кожата, премахване на бръчки и стягане на провисналата кожа.


Характеристики на технологията Titan :

• Първата технология, използваща безопасна инфрачервена светлина

• Стяга отпуснатата и излишна кожа по лице и тяло

• Стимулира дългосрочно производство на нов колаген

• За всеки тип кожа и кожа с тен, през цялата календарна година

• Висок профил на безопасност,  без никакви странични реакции

• Безоперативна процедура, без локална анастезия

 

Какво отличава  процедурата Titan на Cutera от другите подобни процедури?

Titan работи с енергията на светлината (инфрачервена светлина), което гарантира постоянна и еднороднa енергия за загряване на дермата в дълбочина, за разлика от радиочестотните устройства, където това е трудно осъществимо.

Кои области могат да бъдат третирани?

Titan работи там, където има загуба на еластичност на кожата. Отлични резултати се постигат при третиране в областта на лицето, шията, корема, вътрешна част на ръцете, бедрата, както и за повдигане на клепачи и др.

Кои пациенти са подходящи за процедура с Titan?

Тъй като при тази процедура се загрява тъканта, разположена под повърхността на кожата, могат да се третират пациенти с всякакъв тип кожа (от най-светлите до най-тъмните). Мъже или жени, с всякакъв тип кожа и възраст, са потенциални кандидати за процедурата. Вашият дерматолог има основната роля при взимане на решение за третиране с Titan.

Какво е усещането по време на процедурата?

С всеки един импулс на Titan имате усещане за краткотрайно затопляне на третирания участък. Има предварителен импулс на охлаждане на третирания участък (около 3 секунди), след това се подава същинският импулс, който вкарва количеството топлина (около 4 секунди) и създава чувството на затопляне и отново следва охлаждащ импулс. Целият цикъл за един третиран участък има продължителност – 10 секунди.

Какво се случва веднага след процедурата?

Незабавно след процедурата Вие имате усещането за леко загряване на кожата, възможна е появата на лека червенина в областта на третирания участък. Тази странична реакция изчезва след няколко часа.

Кога ще видя резултата?

При някои пациенти резултатът е незабавен. За повечето от тях обаче максимален видим резултат има след два до шест месеца след процедурата – времето, необходимо за формирането на нов колаген и възстановяване еластичността на кожата.

Кои са противопоказанията за извършване на процедурата Titan?

Херпес и други кожни инфекции в областта на третираната зона, злокачествени кожни образувания, бременност, епилепсия и др. неврологични заболявания.

Колко процедури са необходими?

За постигане на максимален резултат се препоръчват  от две до четири процедури през определен интервал от време. По преценка на Вашия дерматолог може да се назначи и индивидуална схема на третиране.

Запознайте се с информираното съгласие, което ви дава допълнителна информация относно самата процедура и евентуалните рискове. Това ще е и информираното съгласие, което ще подпишете преди прилагането на процедурата.

 

Информирано съгласие

Прочети повече за Лазерно обезкосмяване с Cutera Nd: Yag 1064 nm.

ДерматологияПластична хирургия