Познаваме красотата!

Филъри

Филър или пълнител се поставя в гънки, бръчки или за коригиране на обем на устни, брада, скули. Те възстановяват естествената младежка заобленост на лицевия контур. Филърите в днешно време са съставени главно от хиалуронова киселина, но в различна концентрация и начин на свързване на молекулите. Вида им се подбира според зоната на третиране и нейното първоначално състояние и осигуряват различна продължителност на ефекта.

 

Хиалуроновата киселина е основен компонент на кожата и главен фактор за хидратация й, но съдържанието й намалява с напредването на възрастта. Тя задържа значително количество влага, много повече, отколкото другите природни или синтетични вещества.

Поставянето на филъри е подходяща процедура за запълване на назолабиалните и ветрилообразните бръчки около устата, за подчертаване на устния контур, увеличаване обема на устните, за изглаждане на „гневната” бръчка между веждите, за възстановяване овала на долната челюст и скулите. Резултатите са много естествени и дълготрайни.

 

Филърът е в специални спринцовки с изключително тънки, лазерно наточени игли. Поставянето става с няколко набождания. На тези места могат да се получат леки подувания, зачервявания и евентуални малки кръвоизливчета, които минават за няколко дни. Най-често следите са почти незабелижими.

 

Моля свържете се с нас и задайте въпросите, които Ви вълнуват.